Vuokra asunnot Turku Vuokra asunnot Turku

Pääsivu Yksiöt Kaksiot Kolmiot Muut Asunnon hakijat Vuokranantajat

Aninkaistenkatu 10
20100 TURKU
040-5413 114

avux@asuntoavux.fi

   Jos löysit kiinnostavan kohteen sivuiltamme, niin asunnon tietojen yhteydessä on puhelinnumero josta voit tiedustella tarkempia tietoja asunnosta. Lue kuitenkin ensin läpi tälle sivulle laittamamme ohjeet ja vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

   NÄYTÖT
   Jos asuntoon järjestetään yleisnäyttö, niin tieto siitä on asunnon tietojen yhteydessä. Jos näyttöön pyydetään ilmoittautumaan, niin ole hyvä ja ilmoittaudu ohjeiden mukaan. Ilmoittautuneille ilmoitamme mahdollisista peruutuksista ja ajan muutoksista. Näyttöihin voit tulla myös ilmoittautumatta.

   Asunnon esittelijä tulee näytön alussa rakennuksen ulko-ovelle josta hän ohjaa asunnon katsojat asuntoon. Asunnon näytöt kestävät keskimäärin noin 10 minuuttia.

   Mikäli asunnolle ei ole ilmoitettu yleisnäyttöaikaa, niin voit sopia asunnon esittelijän kanssa oman näyttöajan.

   ASUNNON SIJAINTI
   Jos et tiedä missäpäin jokin katu sijaitsee, niin voit tarkistaa asian karttapalvelusta.

   OMAT VAATIMUKSESI ASUNNOLLE
   Jos on asioita joita ehdottomasti haluat, että tulevassa kodissasi on, eikä tietoa siitä ole asunnon tietojen yhteydessä, niin asiaa kannattaa kysyä heti kun tiedustelet asuntoa. On turhaa käydä ihastumassa asuntoon joka on muuten ihan hyvä mutta esim. kylpyhuoneessa ei ole tilaa pesukoneelle tai asunnossa ei ole parveketta, jos sellainen ehdottomasti pitää olla.

   ASUNNON VASTAANOTTAMISEN AJANKOHTA
   Vapautuviin asuntoihin pyritään valitsemaan hakija joka pystyy ottamaan asunnon vastaan heti asunnon vapauduttua edelliseltä asukkaalta.
   Jo vapaana olevan asunnon vuokraus alkaa yleensä heti tai sopimuksen mukaan noin 2 viikon sisällä. Ei siis ole mahdollista vuokrata vapaana olevaa asuntoa siten että ottaisi sen vastaan esim. 2 kuukauden kuluttua.

   LUOTTOTIEDOT
   Vuokranantajat edellyttävät lähes aina puhtaita luottotietoja ja niinpä mikä tahansa luottotietomerkintä on este asunnon vuokraukselle.

   LEMMIKKIELÄIMET
   Suurimmassa osassa asuntoja lemmikkieläinten pito on kielletty. Kohteen tietojen yhteydessä on mainittu jos siellä ei ole lemmikkieläinkieltoa.

   TUPAKOINTI
   Huoneistoissa ei saa tupakoida sisällä. Yleensä parvekkeella tupakointia ei ole kielletty.

   HAKIJAN IKÄ
   Voidaksesi vuokrata asunnon Sinun pitää olla vähintää 18-vuotias. Alle 18-vuotiaan on huoltajan suostumuksella mahdollista vuokrata asunto mikäli vuokranantaja sen hyväksyy. Asiaa on syytä kysyä heti asuntoa tiedusteltaessa.

   VAKUUS
   Jos asunnon tietojen yhteydessä ei ole muuta ilmoitettu, niin vakuudella tarkoitetaan nimenomaan rahavakuutta. Kaikenlaisten takausten ja sitoumusten kelpaamisesta pitää kysyä heti.

  • Asunnonhakulomake!